Platform Zorg & Werk Netwerk gelanceerd

De community Zorg & Werk Netwerk is vanaf deze week digitaal te bezoeken. Dit is dé online plek waar professionals op het gebied van arbeidsgerelateerde zorg samen kunnen werken. Naast dat ze elkaar kunnen vinden, kunnen zij daar ook relevante kennis over arbeidsgerelateerde zorg met elkaar delen.

Arbeidsgerelateerde zorg gaat bijvoorbeeld over zorg op het werk, aandacht voor werk in de spreekkamer of arbocuratieve samenwerking. De missie van het Zorg & Werk Netwerk is ontsluiting en toepassing van kennis over gezondheid en werk, met als doel de kwaliteit van de zorg voor- en de duurzame inzetbaarheid van de (potentieel) werkende te bevorderen. Het platform is gerealiseerd door het RIVM, met subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Lid worden van het netwerk

Ben je een professional op het gebied van arbeidsgerelateerde zorg en wil je meer weten over dit onderwerp of meepraten? Registreer je dan om lid te worden van het Zorg & Werk Netwerk. Na registratie heb je toegang tot de online omgeving en kun je informatie vinden en delen over projecten, ideeën of onderzoeken. Ook vind je er handige tools, bijvoorbeeld om een patiënt naar de juiste (arbo)zorgverlener te verwijzen.