16 oktober ZonMW-bijeenkomst subsidieoproep Innovatieve Arbozorg

ZonMw organiseert op woensdag 16 oktober een informatiebijeenkomst over de nieuwe subsidieoproep binnen het programma Innovatieve Arbozorg. Deze oproep richt zich op het bevorderen van de samenwerking tussen (kern)deskundigen. Tijdens de bijeenkomst worden het doel en de voorwaarden toegelicht. Ook komen ZonMw, VNO-NCW, FNV en De Argumentenfabriek aan het woord.

Logo ZonMW

De oproep Stimuleren samenwerking tussen (kern)deskundigen komt op 30 september online. Op 16 oktober organiseert ZonMW een informatiebijeenkomst en vanaf 17 oktober is het mogelijk om een aanvraag voor deze programmalijn in te dienen via het subsidieloket van ZonMW. Deze subsidie is onderdeel van een breder programma. Dit programma richt zich op innovatieve oplossingen die werkgerelateerde gezondheidsproblemen en arbeidsongevallen helpen voorkomen.

Praktische informatie over bijeenkomst

Wil je de bijeenkomst bijwonen? Hieronder vind je de belangrijkste informatie. Je leest meer op de website van ZonMW.

  • Wanneer? Woensdag 16 oktober 10.00 – 13.00 uur.
  • Waar? ZonMw, Laan Nieuw Oost-Indië 334 in Den Haag.
  • Meld je aan vóór 3 oktober via bedrijfsartsen@zonmw.nl.

Subsidie aanvragen

Werkgevers, arbodiensten en onderzoeksinstellingen kunnen subsidie aanvragen voor het programma Innovatieve Arbozorg. Maar ook andere organisaties die initiatieven (willen) ontwikkelen die bijdragen aan een betere samenwerking tussen (kern)deskundigen, kunnen een aanvraag indienen. Meer informatie vind je op de website van ZonMW.