Subsidieprogramma Innovatieve Arbozorg van start

Vanaf donderdag 17 oktober is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de uitwerking van ideeën om de samenwerking tussen (kern)deskundigen te verbeteren. Deze subsidieoproep van ZonMW valt binnen het programma Innovatieve Arbozorg.

Logo ZonMW

De focus ligt op het verbeteren van zowel de opleiding van bedrijfsartsen, als de kwaliteit van de arbozorg. De subsidie kan bijvoorbeeld worden ingezet om nieuwe werkwijzen te verkennen of om samenwerkingen tussen arboprofessionals te versterken.
 
De doelgroep van de subsidie is breed: werkgevers, arbodiensten en onderzoeksinstellingen. Maar ook andere organisaties die initiatieven (willen) ontwikkelen die bijdragen aan een betere samenwerking tussen (kern)deskundigen, kunnen een aanvraag indienen.

Werkgerelateerde gezondheidsproblemen voorkomen

Deze subsidie is onderdeel van een breder programma binnen ZonMW, dat is gericht op projecten die werkgerelateerde gezondheidsproblemen helpen te voorkomen.
 
Heb jij een vernieuwend idee en wil je een aanvraag indienen? Dit kan vanaf 17 oktober via het subsidieloket van ZonMW. Meer informatie over het programma Innovatieve Arbozorg vind je op de website van ZonMW.